Områdets stærkeste netværk!

Billund ErhvervsFremme fremmer erhvervslivet i Billund kommune gennem professionel erhvervsservice og konkrete udviklingsprojekter

NETVÆRKSCAFÈ HOS LEGOLAND® CASTLE HOTEL

 

Netværkscafé hos LEGOLAND® Castle hotel

 

Nu får du som medlem af Billund ErhvervsFremme mulighed for, at opleve LEGOLANDS helt store turisme- og overnatningsnyhed 2019, når vi inviterer til Netværkscafé:

 

fredag den 25. oktober 2019 kl. 08.00 - 09.00 på LEGOLAND® Castle Hotel, Aastvej 20, 7190 Billund.

 

LEGOLAND® Castle Hotel byder ind til morgenmad og hygge i autentiske LEGO® omgivelser.

Vi skal høre om tankerne bag, om hvordan den første sæson er gået og tilmed om de succeser og udfordringer, der har fulgt med i opstarten af det store projekt. Det første år er et ”test-år”, hvor små og store

marginaler skal tilpasses, så oplevelsen kan leve op til målet om at være ”ad on-produkt” til den ultimative LEGO®-oplevelse.

Der vil naturligvis også være tid til spørgsmål, feedback og netværk.

Afslutningsvis kan du komme med på en lynrundvisning og se de forskellige faciliteter fra hotelværelser, receptionsområde, restaurant til udeforhold og legeplads.

Herudover vil LEGOLAND® Castle Hotel/ Hotel LEGOLAND også byde ind med én vinkel på, hvorledes I som medlemmer af Billund ErhvervsFremme med fordel kan drage nytte af hotelfaciliteterne.

I kan allerede nu godt glæde jer til den sidste fredag i oktober!

 

Deltag i netværkscaféen, netværk og mød din næste kunde og forretningsforbindelse - Netværkscaféen er åben for alle virksomheder i Billund kommune.

Vi glæder os til at se dig hos LEGOLAND® Castle Hotel

Tilmelding er nødvendig og kan ske her på siden!

  

Brug for sparring?


Kontakt Billund ErhvervsFremme i dag for professionel vejledning om din virksomhed.