Områdets stærkeste netværk!

Billund ErhvervsFremme fremmer erhvervslivet i Billund kommune gennem professionel erhvervsservice og konkrete udviklingsprojekter

SHOP i Billund kommune bringer ud

Gratis udbringning af varer fra vores lokale butikker - direkte til din dør!

 

I disse svære tider rykker vi endnu tættere sammen og tilbyder hjælp til lokalsamfundet.

Mange borgere vil i den kommende tid undgå at bevæge sig ud i det offentlig rum af frygt for smittefare. Som en service til disse kunder og alle andre der ønsker det, vi vil gerne tilbyde en GRATIS leveringsservice i Billund kommune.

 

Du kan som kunde bestille varer fra din lokale butik og vi vil sørge for, at du får dine varer dagen efter.

Det er super let at bestille varer. Man går bare ind på den enkelte butiks Facebook side eller hjemmeside eller ringer, for at finde ud af, om de er med i ordningen. Er den det, ringer man til butikken, bestiller varer og betaler via MobilePay. Sker det inden kl. 15.00, bliver varerne leveret GRATIS næste dag – direkte til døren af ” SHOP I BILLUND KOMMUNE BRINGER UD” bilen.


Hvem er med?

Sport24
Bog & Idé 
By Bach
ByHviid
Cirkeline
Bog & Idé
Beth Baun
Bonnie
Kontorbutikken
Pingvin & Co
Roseanne
Hr. P.

 

Detailhandelen er virkeligt rykket sammen i den aktuelle situation. Støt butikkerne, også i denne tid, så vi sammen sikrer at butikkerne og byerne eksisterer og er velfungerende på den anden siden af denne situation.

” SHOP I BILLUND KOMMUNE BRINGER UD” bilen er sponsoreret af : Jensen & Nørgaard, Billund Kommune og Billund ErhvervsFremme.   

Kontakt billunderhvervsfremme(at)billund.dk for mere information.

Brug for sparring?


Kontakt Billund ErhvervsFremme i dag for professionel vejledning om din virksomhed.