Områdets stærkeste netværk!

Billund ErhvervsFremme fremmer erhvervslivet i Billund kommune gennem professionel erhvervsservice og konkrete udviklingsprojekter

Få et tilskud til en rådgiver

Billund ErhvervsFremme har en række rådgivere i vores netværk. Sammen med rådgiverne har Billund ErhvervsFremme etableret en lokal tilskudsordning til brug til rådgivning eller konsulentydelser.

Formålet med 5+5+5 tilskudsordningen er, at din virksomhed kommer i gang med at vækste. For at komme i betragtning til "vækstpuljen", skal din virksomhed godkendes af os. Kontakt Billund ErhvervsFremme for en uforpligtende og fortrolig samtale.

 

Få rådgivning til en værdi af 15.000 kr. for 5.000 kr.

Ordningen fungerer således, at du, som virksomhed, bidrager med 5.000 kr., Billund ErhvervsFremme bidrager med 5.000 kr. og en rådgiver bidrager med ydelser til en værdi af 5.000 kr. Det vil sige, at du får rådgivnings- eller konsulentydelser til en værdi af 15.000 kr. for 5.000 kr.

Tilskudsordningen kan benyttes hos rådgivere, som er medlem af Billund ErhvervsFremmes Rådgivernetværk. Vi har rådgivere indenfor alt fra management, strategi, ledelse og marketing til revision, juridisk bistand, økonomi, IT og HR.

Brug for sparring?


Kontakt Billund ErhvervsFremme i dag for professionel vejledning om din virksomhed.