Områdets stærkeste netværk!

Billund ErhvervsFremme fremmer erhvervslivet i Billund kommune gennem professionel erhvervsservice og konkrete udviklingsprojekter

Bøjsø Døre & Vinduer A/SAdresse
Højagervej 5
6623 Vorbasse
T: +45 75 33 33 44
E: post@boejsoe.dk
W: Link til website

Lige fra starten har Bøjsø haft fokus på kvalitet og design, kombineret med en fleksibel produktion. Det betyder, at der ikke bliver truffet beslutninger om store rationaliseringer og masseproduktion, som kan gå ud over den kvalitet og fleksibilitet, der kendetegner Bøjsø. ”Vi skaber kvalitetsprodukter, der er tilpasset danske traditioner og byggeskik”, udtaler firmaets grundlægger Bøje Sørensen. ”Det har altid været et varemærke for Bøjsø”.

 

Bøjsø har specialiseret sig i koblede vinduer med tynde sprosser - en energimæssig og arkitektonisk rigtig løsning til de ældre huse. Bøjsø producerer et 100 % dansk produkt. En løbende udvikling og lang erfaring har medvirket til, at Bøjsø er førende producent indenfor kvalitetsvinduer og døre. Det er fortsat Bøjsø`s vision at levere produkter udført med kompromisløs kvalitet og med en finish, der matcher såvel smukke bevaringsværdige bygninger som nye detaljerede projekter med præg af kvalitet og gennemtænksomhed.

 

Brug for sparring?


Kontakt Billund ErhvervsFremme i dag for professionel vejledning om din virksomhed.