Områdets stærkeste netværk!

Billund ErhvervsFremme fremmer erhvervslivet i Billund kommune gennem professionel erhvervsservice og konkrete udviklingsprojekter

Holme Å Camping I/SAdresse
Torpet 6
6682 Hovborg
T: 75396777
E: info@holmeaacamping.dk
W: Link til website

Holme Å Camping blev opstartet i 2002 og har alle moderne faciliteter med swimmingpool, egen Krolf og (Golf) bane, hoppepude, mooncars m.m. Pladsen er beliggende i udkanten af Hovborg, midt mellem Kolding (40km) og Esbjerg (40km), i et fantastisk naturområde.

Lige uden for pladsen er der rigtig mange muligheder for fiskeri her løber Holme Å, med Kyst til Kyst stien som følger Å dalen eller Put and Take søen 500m fra campingpladsen,

I gå afstand fra pladsen ligger ikke mindre end 3 store frit tilgængelige plantager: Hovborg Plantage, Baldersbæk Plantage samt Klelund Plantage. Klelund Plantage blev i oktober 2010 formelt til ”Klelund Dyrehave”, hvor der tilbydes helt særlige naturoplevelser på heden og i skoven. I hele området er der rigtig mange muligheder for vandre og cykel-ture og en mangfoldighed af dyre og planteliv, bl.a. en rigtig stor bestand af kronvildt.

Derudover er der ikke langt til Legoland, Lalandia, Løveparken i Givskud samt Danmarks ældste by Ribe(35km) og mange andre forlystelser.

Pladsen er en rolig familieplads med opvarmet swimmingpool til alle, der ønsker hygge og afslapning i rolige omgivelser, men hvor der også bydes på masser af muligheder i naturen.

 

Vi glæder os til at byde jer velkommen

 

Brug for sparring?


Kontakt Billund ErhvervsFremme i dag for professionel vejledning om din virksomhed.