Områdets stærkeste netværk!

Billund ErhvervsFremme fremmer erhvervslivet i Billund kommune gennem professionel erhvervsservice og konkrete udviklingsprojekter

Bøgetorp Business DevelopmentAdresse
Åstvej 10 B
7190 Billund
T: +45 53 53 92 33
E: tj@bogetorp.com
W: Link til website

Bøgetorp ApS, stiftet i 2002 med domicil i LEGOLAND Conference Center, omfatter et team af kompetente medarbejdere alle med stor ledererfaring fra virksomheder i Syd- og Midtjylland.

Den primære målgruppe for vores rådgivningsvirksomhed er lokale SMV’ere, mange af dem er ejerledede inden for BtB, som vi gerne indgår et længerevarende og fortroligt samarbejdsforhold med.

Vores rådgivning omfatter følgende primære områder:

• Virksomhedsanalyse i bred forstand, sparring og assistance

• Strategiudvikling, strategivedligeholdelse, strategitjek

• Organisations-og kompetenceudvikling – hvordan sikrer vi succes med strategien

• Rekruttering

Måden vi løser opgaver på skræddersyes altid efter virksomhedens ønske i et tæt samarbejde med ejere og ledelse. Vores udgangspunkt er, at ejere/ledelse er de egentlige eksperter i virksomhedens interne forhold.

Med vores erfaring og viden fra andre virksomhedssituationer kan vi hjælpe med at viden systematiseres og udnyttes optimalt således, at virksomheden holder fokus på de rigtige ting. F.eks at man velovervejet vælger fra, vælger til og sætter retning for at opnå de opstillede mål. Uanset om det er store eller små udfordringer/ opgaver.

Bøgetorp har succes med at løsne opgaver for mellemstore virksomheder i lokalområdet.

Og vi er altid klar til sparring og en uformel snak hen over bordet.

 

Brug for sparring?


Kontakt Billund ErhvervsFremme i dag for professionel vejledning om din virksomhed.