Områdets stærkeste netværk!

Billund ErhvervsFremme fremmer erhvervslivet i Billund kommune gennem professionel erhvervsservice og konkrete udviklingsprojekter

Værktøjskasse for iværksættere

Billund ErhvervsFremme har samlet en værktøjer og dokumenter, som du kan få brug for i forbindelse med opstart af din egen virksomhed i Billund kommune.

Huskelisten
Huskelisten er et lille hjælpeværktøj, der skal skabe overblik over de aktiviteter og gøremål, du som iværksætter skal huske. Listen er ikke fyldestgørende, men et godt udgangspunkt.

Huskeliste for iværksættere


Forretningsplanen
En forretningsplan skal hjælpe dig til at overveje aspekterne af at starte virksomhed. Når du har tænkt over forretningsplanens elementer, er du velkommen til at kontakte Billund ErhvervsFremme, så du kan komme videre med at starte din egen virksomhed.

Forretningsplanen


Budgettet
Det er altid vigtigt at have indsigt i, hvordan din virksomhed skal hænge sammen økonomisk. Budgetskemaet her er et simpelt regneark, som kan give dig et fingerpeg om udgifter i forbindelse med etableringen, driften samt eventuelt behov for tilførsel af lån i et pengeinstitut.

Budgetskemaerne skal alene betragtes som et hjælpeværktøj til iværksætteren.

Etableringsbudget - Likviditetsbudget - Driftsbudget

Aftal et møde

Når du har gennemgået elementerne i en forretningsplan og et budgetskema, kan du aftale 1-til-1 rådgivning med Billund ErhvervsFremme.

Brug for sparring?


Kontakt Billund ErhvervsFremme i dag for professionel vejledning om din virksomhed.