I FOKUS

Innovation i praksis

Mandag den 18. marts dannede Billund Erhverv rammen for et forløb, hvor et hold logistikøkonom-studerende fra UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole i Vejle skulle arbejde med logistiske problemstillinger fra to lokale virksomheder i 12 timer – forløbet kaldes derfor også Inno12.

De 2 lokale virksomheder var H.T. Transport og tøjproducent- og forhandler Zizzi, der begge kom med problemstillinger, der udover den logistiske del, også havde et bæredygtighedsperspektiv.

Året der gik hos Billund Erhverv

Et tilbageblik på 2023

20 års Erhvervsfremmepris

Et tilbageblik på alle modtagere af Erhvervsfremmeprisen

Arrangementer

Nyheder

Generalforsamling 2024

Der var fyldt godt op på Filskov Kro, da Billund Erhverv den 20. marts var samlet til årets generalforsamling

Nyt varmeværk og Business Model Canvas

Om få måneder starter man opførelsen af et nyt varmeværk på Rugmarken i Billund.

Inno12 – Innovation i praksis

Logistikøkonom-studerende fra UCL i Vejle skulle arbejde med logistiske problemstillinger
“For Zebicon er Billund Erhverv et samlingssted for netværk både personligt og virksomhed-til-virksomhed ligesom de er den lette portal for mange af de arrangementer og projekter, der drives og tilbydes både regionalt af Erhvervshus Sydjylland og lokalt.”
”For os er Billund Erhverv et vigtigt erhvervsnetværk i lokalområdet og samtidig et godt talerør i forhold til Billund Kommune, jeg ser også
Billund Erhverv som en vigtig paraplyorganisation for den mindre og mere lokale Håndværker- og Industriforening som vi også er en del af ”
“BillundOnline er med i Billund Erhverv fordi jeg oplever fed sparring fra både de ansatte på kontoret og fra de øvrige medlemmer. Det er ikke bare netværk, men også gode ideer og input til anderledes måder at gøre tingene på.
Jeg føler jeg får mere ud af mine kontingentkroner i Billund Erhverv end andre lignende erhvervsforeninger”.
“Som ny virksomhed i Billund kommune har vi oplevet, at blive taget rigtig godt imod. Vi har følt os inkluderet og er blevet tilbudt alt fra en kop kaffe til konkret rådgivning. Personligt har jeg allerede deltaget i et par arrangementer og kan bestemt anbefale at holde øje med – og udnytte – Billund Erhvervs tilbud”.