Områdets stærkeste netværk!

Billund ErhvervsFremme fremmer erhvervslivet i Billund kommune gennem professionel erhvervsservice og konkrete udviklingsprojekter

Export Steps: Fokus på Tyskland

Tyskland er Europas største økonomi og Danmarks vigtigste eksportmarked.

 

Nabolandet syd for grænsen et meget betydningsfuldt marked for dansk erhvervsliv, og betragtes af mange danske virksomheder som et attraktivt, udvidet hjemmemarked. Samtidig er konkurrencen så skarp og markedsdimensionerne så store, at det for danske eksportører ofte vil være deres første møde med den globale økonomi.

 

Solid vækst og øget forbrug, store offentlige investeringer og et godt øje til Danmark. Det tyske marked har et enormt potentiale med udsigt til stigende import i de kommende år og kombineret med regeringens Tysklandsstrategi er jorden gødet for endnu større dansk eksport.

 

Sydtyskland byder endvidere på ét af Europas førende innovations- og forskningsmiljøer, hvilket giver muligheder for danske virksomheder med behov for samarbejdspartnere til produkt- og vidensudvikling samt adgang til kapital. Stærke start-up-miljøer i Berlin, Hamborg og München byder på spændende muligheder for danske tech-virksomheder.

 

Så mød frem og hør nærmere om, hvordan du og din virksomhed kan få andel i væksten og forretningsmulighederne i Tyskland, når Væksthus Syddanmark, Eksportrådet og Innovation Centre Denmark i samarbejde med EKF – Danmarks Eksportkredit og Tenax Sild A/S inviterer til Export Steps-konference.

 

Brug for sparring?


Kontakt Billund ErhvervsFremme i dag for professionel vejledning om din virksomhed.