Områdets stærkeste netværk!

Billund ErhvervsFremme fremmer erhvervslivet i Billund kommune gennem professionel erhvervsservice og konkrete udviklingsprojekter

C.O. TradingAdresse
Engsøparken 47
7200 Grindsted
T: +45 26 19 25 81
E: kontakt@cotrading.dk
W: Link til website

C.O. Trading er et firma, som har specialiseret sig i kunststofplanker hovedsagligt til hestebranchen.

 

De kan bruges til mange andre ting, men ses ofte som beklædning og i hestebokse.

 

Genbrugsplast, det klogere alternativ!

 

Vi giver 15 års garanti på plastplanker

 

C.O. Trading er et firma med 30 års erfaring, som har specialiseret sig i kunststofplanker. Oprindeligt var det tiltænkt hestebranchen, hvor behovet for en stærk planke til brug i bokse og til beklædning var stort og det har med tiden udviklet sig til, at man også laver komplette staldbygninger i samme materiale.

 

Behovet og efterspørgelsen på vedligeholdelsesfrit materiale er det sidste årti dog blevet så stort, at vi har valgt at udvide sortimentet til også at omfatte mange andre ting, såsom borde/bænke-sæt, gulv til forteltet, hegnspæle, højbede, sandkasser, plankeværk og blomsterkummer. Alt samme noget som tidligere har krævet masser af vedligehold og timer; men som nu kan udskiftes med disse kunststofplanker.

 

Desuden kan vi, med vores samarbejdspartnere, tilbyde komplette løsninger på hestestalde, bokse, flytbare stalde o.s.v. Så skulle du have en forespørgelse på dette, så er du meget velkommen til at henvende dig og lad os sammen finde den helt rigtige løsning til dig.

 

Fakta om kunststof:

 

Produktet har sin fordel i, at det er væsentligt stærkere end træ og næsten umuligt at ødelægge og det kræver ingen behandling udover vand og sæbe. Produktet suger ikke vand og kan benyttes straks efter aftørring. Kunststoffet er TÜV-godkendt, genbrugeligt og er produceret under ”den grønne linje” i Tyskland og dermed garanteret giftfrit.

Produkterne leveres alle i standardmål og i farverne sort, grå eller brun. Det betyder dog ikke, at vi ikke kan opfylde evt. andre krav, såsom andre længder, former eller farver.

Brug for sparring?


Kontakt Billund ErhvervsFremme i dag for professionel vejledning om din virksomhed.