Områdets stærkeste netværk!

Billund ErhvervsFremme fremmer erhvervslivet i Billund kommune gennem professionel erhvervsservice og konkrete udviklingsprojekter

Idento Group A/SAdresse
Kløvermarken 19 E
7190 Billund
T: +45 75 35 31 56
E: identogroup@identogroup.dk
W: Link til website

Idento blev grundlagt i 1989 som et Ingeniør- og handelsselskab med salg og udvikling af nicheprodukter til special- og detailhandel. Vi har i dag nogle stærke brands, der har markeret sig i dansk detailhandel.

 

Vore produkter Idento Floss & stick og Idento Lip Læbepomader bliver pakket og distribueret fra vores faciliteter i Billund. Idento Floss er vores kerneprodukt og er Danmarks meste solgte tandtråd og stik.

 

Idento har specialiseret sig i udvikling af salgsløsninger til detailhandlen. Det var oprindeligt tanken kun at anvende disse løsninger til salg af egne produkter, men i dag sælges de også, da løsningerne rent prismæssigt differentierer sig væsentligt fra priser på al øvrigt inventar, der anvendes i detailhandlen.

 

 

 

Alle vore specialløsninger bygger på, et koncept af Identos udviklede standardmoduler, der tilpasses den individuelle butik. Herved opnås en optimering af butikkens salgsareal.

 

Identos løsninger er alle beskyttet med brugsret og/eller designbeskyttelse.

 

Alle Identos produkter fremstilles i Danmark hvilket betyder, at vi med meget kort varsel kan omstille vores produktion og tilpasse den til nye krav fra detailhandlen.

 

Idento har hovedkontor i Billund, hvor vi har pakkeri, trykkeri, udviklingsafdeling, lager og administration. Vi har et nært samarbejde med vore underleverandører og lokale samarbejdspartnere.

 

Identos salgskonsulenter er landsdækkende. De varetager salg, service, ordreoptagelse og opbygning af eksponeringer samt salgsløsninger.

 

 

Brug for sparring?


Kontakt Billund ErhvervsFremme i dag for professionel vejledning om din virksomhed.