Områdets stærkeste netværk!

Billund ErhvervsFremme fremmer erhvervslivet i Billund kommune gennem professionel erhvervsservice og konkrete udviklingsprojekter

Give-Grindsted UddannelsescenterAdresse
Engvej 1
7200 Grindsted
T: +45 79 71 50 00
E: info@kmk.dk
W: Link til website

Om os

Give – Grindsted Uddannelsescenter (GGU) er et solidt lokalt forankret Uddannelsescenter, med to velfungerende uddannelsescentre i henholdsvis Give og Grindsted. Vores målsætning er at være en aktiv medspiller i udvikling af arbejdsstyrken på det lokale arbejdsmarked. Vi har et bredt samarbejde med kommuner, private såvel som offentlige virksomheder samt øvrige uddannelsesinstitutioner i området.

 

Siden 2005 har vores primære opgave i Billund Kommune været danskuddannelse til voksne udlændinge m.fl. Endvidere tilbyder vi ordblindeundervisning, VUC undervisning, kompetenceafklaring, vejledningsopgaver mm for andre målgrupper. Vi har stor faglig erfaring med borgere, der har andre problemer end ledighed og derved manglende forudsætninger/muligheder for at blive ansat på det ordinære arbejdsmarked, med deraf følgende social isolation.

 

Projekter - HR

For at imødekomme de foranderlige og skiftende behov og udfordringer på uddannelses-/vejledningsmarkedet har GGU etableret en Projekt – HR Afdeling med hovedsæde i Grindsted. Projektafdelingen bygger bro mellem arbejdsmarked og uddannelse med henblik på at kvalificere arbejdsstyrken til fremtidens krav.

Vi tilbyder HR ydelser til områdets virksomheder indenfor bl.a. kompetenceudvikling, arbejdsfastholdelse, udviklingsopgaver, ledelse af og deltagelse i div. Projekter, kurser indenfor Ledelse, Kommunikation, Konfliktløsning, Psykisk arbejdsmiljø mm.

 

Brug for sparring?


Kontakt Billund ErhvervsFremme i dag for professionel vejledning om din virksomhed.